Renault CLIO | KOLEOS | FLUENCE | MEGANE | Seranai Harga Kereta dan Kajian Penuh Baru Terpakai

Konten [Tampil]
Harga dan Spesifikasi Renault  - Renault adalah salah satu syarikat kereta Perancis terulung yang awal dalam diirikannya tersebut sejak tahun 1899. Pengeluar kereta telah jadi dikenali di dunia automotif itu tidak melambatkan pergerakan di pasaran dunia, kerana setiap produk yang di hasilkannya sentiasa di lengkapkan dengan pelbagai kerumitan yang lebih tinggi dan selalu up to date pada membangunkan lebih moden lagi dari masa ke semasa selaras dengan peredaran masa.


Harga Kereta Renaut Elevate Luxury

     www.marchelloka.com - Syarikat-syarikat automotif telah menghasilkan kereta Renault merupakan salah satu pengeluar paling berjaya pada perlumbaan F1, sudah meraih pelbagai gelaran apabila pasukan enjin pembekal William, Benetton dan Red Bull, dan yang kawan otomotif  semasa akan memberi maklumat Renault kereta harga senarai terbaru yang boleh dilihat oleh para penganut dan boleh dibandingkan dengan pengeluar lain

    Inilah Renault pengilang kenderaan sudah mengeluarkan kereta-kereta kecil sehingga kereta tengah-tengah salah satu Van, bas, dan trak pada tahun 1899 di paris, Renault merupakan pengeluar yang terbesar untuk memasukkan tiga di Eropah pada tahun 2011, dan juga sudah mengeluarkan 9 kereta terbesar di dunia, dan dalam tahun yang berikutnya terbrunya pembuatan kereta Renault ini kembali dengan Renault, yang sudah ada dalam Captur cadangkan di pertunjukan Motor Geneva tahun lepas.

   Yang sedia ada jenama Renault di Malaysia sesungguhnya kehadiran yang Renault Megane RS menjadi yang paling menang kereta dan mewah dengan reka bentuk yang elegan yang mampu untuk menarik kereta para pecinta penyayang pelanggan pada masa ini, begitu juga harga juga dikelaskan sebagai mahal, baik bagi orang-orang yang tidak serius, datang dan check out renault kereta harga senarai di bawah


advertise
Harga Kereta Renault

1.

Renault CLIO R.S. 200 EDC

RM 168,270 
(OTR Without Insurance)
Renault CLIO RS

2.

Renault KOLEOS 2.5

 RM 180,920.50 
(OTR Without Insurance) 

3.

Renault Fluence 2.0

RM 115, 000.00 (Estimated OTR Without Insurance) 

4.

Renault Megane RS

RM 246, 251.50 
(OTR Without Insurance)
renault megane RS harga kajian spec baru terpakai


advertise

harga kereta megane renault
Renault Megane RS

Perhatian :
Harga yang disenaraikan di atas adalah sekitar OTR Semenanjung Malaysia
Harga boleh berubah pada bila-bila masa tanpa notis dari pengedar rasmi
Perbezaan serantau pemasaran membolehkan berlakunya perbezaan harga rujukan ke atas

Baca Juga : Harga Kereta Chana Terkini 


    Apa-apa maklumat atau kajian yang kami kumpul dari editor www.marchelloka.com dan dengan harapan yang diharapkan boleh menjadi satu perkara yang berguna untuk Buddy automotif dan pembaca secara amnya. Sila komen dan kongsikan artikel ini kepada rakan media sosial, mungkin ada teman tengah memerlukan maklumat ini. dan Salam 'Automotif'Jangan sampai ketinggalan postingan-postingan terbaik dari Renault CLIO | KOLEOS | FLUENCE | MEGANE | Seranai Harga Kereta dan Kajian Penuh Baru Terpakai. Berlangganan melalui email sekarang juga:

BACA JUGA LAINNYA:

0 Response to "Renault CLIO | KOLEOS | FLUENCE | MEGANE | Seranai Harga Kereta dan Kajian Penuh Baru Terpakai"

Post a Comment