Haval H1 H2 | Harga Kereta Baru Terpakai SUV Elegan Jenama Asal China Berjaya membuat Jatuh Cinta

Konten [Tampil]
      Harga  Haval Kereta Malaysia -  Pengeluar kereta negara asal China jenama Haval kejayaan menjual variant kelas Haval H1 dan H2 SUV di mana Haval berjaya fius Reka bentuk menawan hati peminat kereta di Malysia. Di bawah  Great Wall Motors Company itu memang betul kembali ke pasaran ke seluruh ASEAN. Haval M4 sedang Tukar dengan nama Haval H1, haval adalah sendiri disingkatkan  " Have it All " jadi harapkan hanya yang akab lebih banyak dengan telinga pelanggan.

Harga Haval Kereta H1 H2
Harga Kereta Haval
    www.marchelloka.com  -  Haval memang pandai dalam membaca permintaan pasaran di mana integriti semasa kereta dengan harga yang murah tetapi boleh mendapatkan gambaran Reka bentuk yang elegan dan tidak terkesan dengan H1 murah, Haval Crossover yang mempunyai keupayaan mantap pada kuasa enjin dan torsinya, dengan dimensi sangat sesuai menjadikan ia kereta terlaris di pasaran. Haval asal H1 H4 Haval ibu pejabat dan mendapat sentuhan di panggangan Penyambut dan tempat duduk. Kapal perang Trasmisi juga mendapat pilihan automatik.

    Lebih jauh pada kereta H1 Haval dilengkapi dengan 1.5 VVT enjin MPI yang mempunyai kekuatan 105 hp pada 6,000 rpm dan 138 NM pada pusingan 4, 200 rpm. Model transmisi disokong dengan 6 automatik pecutan dan masalah keselamatan telah berada dalam varian dengan lengkap ESP/ESC, ABS + EBD brek sistem kereta dan Bukit mula membantu dan TCS Draf kawalan yang mampu membantu kereta apabila berhenti pada memanjat yang

    Untuk sahabat tertanya-tanya automotif berbanding harga Haval H1 dan H2 Haval, sila rujuk kepada jadual di bawah


advertise


harga kajian haval h1
Harga Kereta Haval H1


harga haval h2 new used car review kajian
Harga Kereta Haval H2
Harga Kereta Haval 
Haval H1 Comfort AMT RM  60,017
Haval H1 Premium AMT RM 65,852 (AT).
Haval H2 RM  - 
Harga Kereta Lainnya ?Daftar Harga Kereta


advertise
Perhatian :
Harga yang disenaraikan di atas adalah sekitar OTR Semenanjung Malaysia
Harga boleh berubah pada bila-bila masa tanpa notis dari pengedar rasmi
Perbezaan serantau pemasaran membolehkan berlakunya perbezaan harga rujukan ke atas

Baca Juga : Harga Kereta Skoda Terkini 


    Apa-apa maklumat atau kajian yang kami kumpul dari editor www.marchelloka.com dan dengan harapan yang diharapkan boleh menjadi satu perkara yang berguna untuk Buddy automotif dan pembaca secara amnya. Sila komen dan kongsikan artikel ini kepada rakan media sosial, mungkin ada teman tengah memerlukan maklumat ini. dan Salam 'Automotif'

Jangan sampai ketinggalan postingan-postingan terbaik dari Haval H1 H2 | Harga Kereta Baru Terpakai SUV Elegan Jenama Asal China Berjaya membuat Jatuh Cinta. Berlangganan melalui email sekarang juga:

BACA JUGA LAINNYA:

0 Response to "Haval H1 H2 | Harga Kereta Baru Terpakai SUV Elegan Jenama Asal China Berjaya membuat Jatuh Cinta"

Post a Comment