Mahindra Scorpio | KUV 100 | Trivoli | Harga Kereta Terkini Kajian Iamge Pfhoto | SUV yang Terbaik untuk Keluarga

Konten [Tampil]
        Harga Kereta Mahindra -  Jenama Mahindra memang agak terkenal di malaysia suatu nama automobil negara berketurunan India dikenali dengan keretanya SUV iaitu Mahindra Scorpio yang mempunyai 7 tempat duduk penumpang. Syarikat ini benar-benar besar berturut-turut enjin traktor di dunia. Bermula sejak tahun 1945, dikeluarkan oleh k.c. Mahindra dan Mahindra dan c. ghulam Malik j. mohammed dikeluarkan Syarikat ini, lama kelamaan Syarikat traktor ini juga mencipta sebuah kereta komersil produkan dari mula Pick Up, SUV yang mula mencari perhatian Automotif bulatan.


harga kereta mahindra trivoli
Mahindra Trivoli

    www.marchelloka.com    -  Mahindra dengan kehadiran kereta baru iaitu KUV 100 mahupun Trivoli beliau sudah membawa Reka bentuk yang stabil dengan trend pasaran otmotif lampu berikutan wajah baru dari dunia yang berbeza, di mana kepentingan pengguna kini cenderung untuk melihat Kereta dan kereta mnyukai dengan tanggapan yang agresif. SUV kali ini memang menarik, walaupun harga tidak lagi diketahui tetapi yang pasti berlaku adalah lebih mahal. di lulus memang jenis serupa dengan Land Rover Rover pelbagai jadi kenangan ia Gemblengan dibawa jalan-jalan ke bandar dengan keluarga saya. Sebagai pengalaman beliau dalam dunia Kejuruteraan produk pasti mempunyai Mahindra sangat mantap dengan kuasa dan tork untuk kereta kelas kereta ini.

    Ini sememangnya adalah Reka bentuk SUV yang tidak dapat dilupakan wah lebih banyak dan aliran berbanding dengan generasi Scopionya tetapi dijangka melepaskan kemudian pergi ke melebihi kejayaan Mahindra Scorpio generasi kereta dalam segmen kereta terbaik. Dengan nama scorpio yang berjaya di pasaran pasti Mahindra K100 dengan mudah mendapat nama baik dan dipercayai oleh pengguna di malaysia. Dilengkapi dengan reka bentuk yang berbeza, ciri-ciri unggul, dan keselamatan percuma dan selesa untuk kursus yang lebih baik.

    Bagi anda yang akan tertarik dengan kereta telah difilemkan dalam data harga ini berikutan kereta Mahindra Mahindra Tempahan boleh teferensi untuk anda yang bercadang membeli kereta sehari hari. 


advertise

Harga kereta mahindra KUV 100
Mahindra KUV 100

mahindra scorpio
Mahindra Scorpio

Harga Kereta Mahindra 
Mahindra Scorpio 4x2 Petrol (M)  RM 89,485
Mahindra Scoprio 4x2 Diesel (A) RM 119,882
Mahindra Scorpio 4x4 (AT) mHawkRM 113.068
Harga Kereta Lainnya ?Daftar Harga Kereta Malaysiaadvertise

Perhatian :
Harga yang disenaraikan di atas adalah sekitar OTR Semenanjung Malaysia
Harga boleh berubah pada bila-bila masa tanpa notis dari pengedar rasmi
Perbezaan serantau pemasaran membolehkan berlakunya perbezaan harga rujukan ke atas

Baca Juga : Harga Kereta Ssangyong Terkini 


Apa-apa maklumat atau kajian yang kami kumpul dari editor www.marchelloka.com dan dengan harapan yang diharapkan boleh menjadi satu perkara yang berguna untuk Buddy automotif dan pembaca secara amnya. Sila komen dan kongsikan artikel ini kepada rakan media sosial, mungkin ada teman tengah memerlukan maklumat ini. dan Salam 'Automotif'


Jangan sampai ketinggalan postingan-postingan terbaik dari Mahindra Scorpio | KUV 100 | Trivoli | Harga Kereta Terkini Kajian Iamge Pfhoto | SUV yang Terbaik untuk Keluarga. Berlangganan melalui email sekarang juga:

BACA JUGA LAINNYA:

0 Response to "Mahindra Scorpio | KUV 100 | Trivoli | Harga Kereta Terkini Kajian Iamge Pfhoto | SUV yang Terbaik untuk Keluarga"

Post a Comment