Skoda Superb | Octavia | Fabia - Harga Kereta Baru Terkini 2018 | Skoda telah berjaya bersaing dengan kereta impian semasa

Konten [Tampil]
       Harga Kereta Skoda Baru -  Kereta Semak seimbas topik akan memang besar banyak, salah satu yang terkenal jenama iaitu Skoda automotif berasal dari Negeri Persekutuan Ceko bermula pada tahun 1895. Syarikat telah mempunyai ibu pejabatnya di Mlada Boleslav, Bohemia, Persekutuan Ceko. Syarikat-syarikat kereta rasminya pada 2000-an yang menjadi anak syarikat Volkswagen AG dan mencapai jualan berjumlah kira-kira 1,04 juta unit pada tahun 2014. Di Malaysia, kereta merupakan pilihan cukup popular oleh ramai di kalangan orang ramai disebabkan oleh harga yang berpatutan dan keupayaan enjin.

Skoda kodiac review spec image pricing latest
Skoda Kodiaq Terbaru
     www.marchelloka.com - Sejarah panjang yang dilalui oleh pengeluar yang hal ini dapat menghasilkan pelbagai jenis kereta yang boleh dikatakan agak hanya menakjubkan, antara Laurin Klement &, Škoda 422 Škoda Superb, Škoda Garde hingga skoda Kodiaq baru dilancarkan tahun ini. Antara semua model skoda Kodiaq ke dalam sebuah kereta yang akan bersaing dengan jenama lain, kerana rupa kereta ini kelihatan sangat dashing walaupun Rekabentuknya hampir menyerupai Nissan X-Trail dan Hyundai Santa Fe.

    Dari segi pemasaran, pengeluar kereta ini suka atas soal harga di mana purata kereta dalam pengeluaran di bandrol dengan berpatutan, walaupun ia tidak boleh pungkiri daripada harga reserved pasti bersama-sama dengan kecemerlangan masing-masing sama ada dari performnya, rekabentuk, luar, interir rekabentuk paparan dan banyak lagi. Tetapi sudah tentu bersaing dengan nissan dan lain-lain harga kereta terutama daripada beberapa jenis dan model.

   Ini skoda kereta kini bukan hanya popular di negara rumahnya tetapi juga di beberapa negara lain termasuk china, United Kingdom, Jepun, indonesia dan rantau Eropah dan asia dan sebagainya. Manakala bagi malaysia itu sendiri sebuah kereta jenama skoda boleh telah dimiliki dengan sangat mudah sama ada untuk kereta baru atau terpakai. Baik bagi anda yang berminat atau bercadang ingin mempunyai salah satu daripada jenis kereta skoda, cuma periksa harga dia penuh di bawah


advertise


Harga Kereta Skoda

1.

Skoda Superb 200T 1.8 (A)

RM 169,900

skoda superb harga review spec new

2.

Skoda Octavia 200FSI Combi (A)   

RM 145,900

skoda octavia combi new

3.

Skoda Octavia 200FSI (A)

 RM 139,900

kajian skoda octavia terbaru

4.

Skoda Fabia Elegance 1.4 L (A)    

RM  79,900

Skoda Fabia Elegance baru review spec
Skoda Fabia Elegance

5.

Skoda Fabia Combi 1.4 L (A)   

RM 84.900

skoda fabia combi terbaru review spec
Skoda Fabia Combi


advertise

skoda kodiaq interior design review spec
Interior Skoda Kodiaq Terikini


harga kereta sokda vision x
Skoda Vixion X


Perhatian :
Harga yang disenaraikan di atas adalah sekitar OTR Semenanjung Malaysia
Harga boleh berubah pada bila-bila masa tanpa notis dari pengedar rasmi
Perbezaan serantau pemasaran membolehkan berlakunya perbezaan harga rujukan ke atas

Baca Juga : Harga Kereta Mahindra Terkini 


    Apa-apa maklumat atau kajian yang kami kumpul dari editor www.marchelloka.com dan dengan harapan yang diharapkan boleh menjadi satu perkara yang berguna untuk Buddy automotif dan pembaca secara amnya. Sila komen dan kongsikan artikel ini kepada rakan media sosial, mungkin ada teman tengah memerlukan maklumat ini. dan Salam 'Automotif'


Jangan sampai ketinggalan postingan-postingan terbaik dari Skoda Superb | Octavia | Fabia - Harga Kereta Baru Terkini 2018 | Skoda telah berjaya bersaing dengan kereta impian semasa. Berlangganan melalui email sekarang juga:

BACA JUGA LAINNYA:

0 Response to "Skoda Superb | Octavia | Fabia - Harga Kereta Baru Terkini 2018 | Skoda telah berjaya bersaing dengan kereta impian semasa"

Post a Comment