Chana Era CV 6 CM 8 | Harga Kereta Malaysia Terkini | Spesifikasi dan Kajian Photo Gambar Penuh

Konten [Tampil]
     Harga Kereta Chana Malysia -   Chana adalah kereta pelbagai fungsi yang pertama pada tahun 2009 dan dilengkapi dengan sebuah cc injap 1310 enjin silinder 16 1-4 dan boleh menjana kuasa 80 hp dan torque 102 Nm. untuk Chana CM8 dilengkapi dengan sebuah manual sistem penghantaran kuasa 5 kelajuan jadi boleh mencapai kelajuan maksimum 84 mph. dengan brek bekalan dalam bentuk gendang di hadapan dan belakang premium.

   Kereta ini bermula harga karen terkenal yang dijual begitu murah, sistem hiburan kereta juga telah dikemaskini dan mekanisme  Power steering Elektrik dan roda yang diperbuat daripada logam campuran 14 inci.

harga kereta chana
Harga Kereta Chana

    www.marchelloka.com  -   Lebih biasa dengan produk lori multifungsinya di Malaysia, tetapi juga dalam Era Chana Reka bentuk dengan elegan model MPV, bentuk yang sepadan dengan trend pasaran semasa, ia muncul dari bahagian depan kereta memang lulus seperti Toyota Kijang yang dibahagikan Reka bentuk Innova membawa lampu generasi lama masih besar atau halus lagi wajah baru yang tidak dapat dilupakan dan berkata hello kepada semua orang. Dimensi yang lebih kecil daripada kereta Innova masih boleh membawa penumpang 5 orang. Tidak ramai tahu ia dari kereta Ulasan chana kepopolerannya, kerana kurang, tetapi sudah tentu pada masa hadapan tidak akan menjadi maklumat terkini mengenai kajian lanjut bagi setiap produk.

    Tetapi bagi para sahabat tertanya-tanya automotif dengan kereta harga berikutan terbaru, Chana data yang diuruskan di pasaran kereta Malaysia yang diperolehi dari, mari kita lihat bersama-sama

advertise

Harga Kereta Chana
Chana Era CV6 (Standard) RM 37,368
Chana Era CV6 (Premium) RM 41,394
Chana Era CM8 (Standard) RM 39,368
Chana Era CM8 (Premium)  RM 44,368
Harga Kereta  Lainnya ?Daftar Harga Kereta

Perhatian :
Harga yang disenaraikan di atas adalah sekitar OTR Semenanjung Malaysia
Harga boleh berubah pada bila-bila masa tanpa notis dari pengedar rasmi
Perbezaan serantau pemasaran membolehkan berlakunya perbezaan harga rujukan ke atas

Baca Juga : Harga Kereta Chery Terkini 


    Apa-apa maklumat atau kajian yang kami kumpul dari editor www.marchelloka.com dan dengan harapan yang diharapkan boleh menjadi satu perkara yang berguna untuk Buddy automotif dan pembaca secara amnya. Sila komen dan kongsikan artikel ini kepada rakan media sosial, mungkin ada teman tengah memerlukan maklumat ini. dan Salam 'Automotif'Jangan sampai ketinggalan postingan-postingan terbaik dari Chana Era CV 6 CM 8 | Harga Kereta Malaysia Terkini | Spesifikasi dan Kajian Photo Gambar Penuh. Berlangganan melalui email sekarang juga:

BACA JUGA LAINNYA:

0 Response to "Chana Era CV 6 CM 8 | Harga Kereta Malaysia Terkini | Spesifikasi dan Kajian Photo Gambar Penuh"

Post a Comment