Maxus G10 MPV | Harga Kereta terbaik dan berpatutan | Mampu bersaing dengan kelas MPV Lainnya

Konten [Tampil]
     Maxus Kereta G10 2.0 MPV  - Kelas MPV ini membawa warna-warna yang baru dengan 10 tempat duduk di dalamnya. Dengan syarikat induk Weststar Maxus Sdn Bhd rasmi yang dikeluarkan sebuah kereta keluarga dengan harga cukup mencuri perhatian buat masa ini. Maxus G10 adalah memang mantap rupa dari bahagian depan yang cukup elegan dan juga disukai oleh ramai orang. Kehadiran deretan kereta-kereta di pasaran automotif Malaysia dari pelbagai vendor, tetapi tidak diri Maxus ke hadapan di dalam pertandingan.

harga kereta Maxus G10 Performance
Maxus G10 Performance
    www.marchelloka.com - Movement pasaran jualan kereta MPV memang tinggi Malaysia automotif pada masa ini, disebabkan oleh kereta dengan kabin yang besar bersaiz bodywork dan telah mampu membawa penumpang yang ramai ke dalam keperluan untuk keluarga. Dengan kedudukan kerusi yang boleh dilipat pastinya boleh menukar fungsi ketika kita sedang menempah barangan munasabah bersaiz lebar. Bersalaman dengan Maxus G10 selain datang dengan harga yang berpatutan di pasaran yang sudah tentu semua aspek mempuni telah berada dalam prestasi enjin seperti rekabentuk kereta stabil pin, hadir, dan seolah-olah masa depan lampu dalam kelas sangat menyokong G10.


      Reka bentuk Maxus yang dibuat adalah memang sangat menarik dan dilengkapi dengan pilihan warna yang hanya luring pelanggannya. Kereta ini adalah pasti lada dengan spesifikasi enjin yang boleh dipercayai yang disebabkan oleh membawa 10 orang penumpang dan laluan sukar bidang telah diambil kira oleh pengeluar. Tork dan kuasa telah terutamanya jadi maksimum pada kelas MPV dan mampu bersaing dengan Toyota kereta difilem di minivans kelas.

    Jangan risau teman automotif kerana harga Maxus sebenarnya adalah mampu bersaing dengan kereta yang asal di Malaysia dan Jepun adalah agak mampu milik dalam kelasnya.

Mobil 10 kursi MPV
Harga Kereta Maxus G10 

Design spesifikasi Terbaru Maxus
Spesifikasi Maxus G10 

Harga Maxus G10 Terkini 

Harga Maxus G10 Baru RM 89.000
Harga Maxud G10 Terpakai  RM - 
Harga Kereta Lainnya ?Daftar Harga Kereta


advertise
Perhatian:
Harga yang disenaraikan di atas adalah sekitar OTR Semenanjung Malaysia
Harga boleh berubah pada bila-bila masa tanpa notis dari pengedar rasmi
Perbezaan serantau pemasaran membolehkan berlakunya perbezaan harga rujukan ke atas

Baca  Juga : Harga Kereta Perodua Terkini  Full series


Apa-apa maklumat atau kajian yang kami kumpul dari editor www.marchelloka.com dan dengan harapan yang diharapkan boleh menjadi satu perkara yang berguna untuk Buddy automotif dan pembaca secara amnya. Sila komen dan kongsikan artikel ini kepada rakan media sosial, mungkin ada teman tengah memerlukan maklumat ini. dan Salam 'Automotif'

Pencarian Terkait :

#car brand in Malaysia
#harga kereta bufori


Jangan sampai ketinggalan postingan-postingan terbaik dari Maxus G10 MPV | Harga Kereta terbaik dan berpatutan | Mampu bersaing dengan kelas MPV Lainnya. Berlangganan melalui email sekarang juga:

BACA JUGA LAINNYA:

0 Response to "Maxus G10 MPV | Harga Kereta terbaik dan berpatutan | Mampu bersaing dengan kelas MPV Lainnya"

Post a Comment